Rabu, 08 Agustus 2012

contoh surat pribadi bahasa sunda


Bekasi, 14 Nopember







Hatura katon
di bandung



Assalamualaikum Wr.Wb.

Hai,apa béja,baik alus waé ton? Kuring sarta kulawarga kuring dina kaayaan cageur walafiat.
Gampang mudahan béja anjeun ogé kawas éta.Naon di Bandung hujan terus sapanjang poé? Dibekasi ampir saban poé hujan 

lokadieunakeun.

ton, bulan hareup pan udah mimitian libur sakola, naon manéh boga rencana liburan ka luar dayeuh?  

Lamun henteu kuring hayangnganjang ka imah anjeun.Kuring hayang nempo éndahna keindahan 
dayeuh Bandung sarta berlibur babarengan anjeun

Sakitu tiheula surat ti kuring engké jaga urang sambung deui.kuring tunggu balesan suratanjeun.


Wassalamualaikum Wr.Wb.






Sahabatmu,



Miftakhul Huda

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar